Disclaimer

Legal Disclaimer

De inhoud van deze site is eigendom van DVL Consult en is beschermd door de universele auteursrechten. U kunt de inhoud downloaden voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik, maar het is verboden de inhoud te wijzigen en/of verder te verspreiden met commercieel oogmerk van welke aard ook.

DVL Consult zal zich inspannen om de informatie op deze website actueel en correct te houden, maar kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele gevolgen van mogelijke onnauwkeurigheid, ongeldigheid, onvolledigheid van de verstrekte informatie of onmogelijkheid tot toegang tot de website. Deze site is bedoeld voor inwoners van de Europese Unie. Deze website kan links of referenties bevatten naar andere sites. Deze vormen een dienst aan de gebruikers van deze website. DVL Consult is echter niet verantwoordelijk voor de inhoud van die andere sites en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade die uit de inhoud van die sites voortvloeit.

De handelsmerken, dienstenmerken, handelsnamen, omkleding en producten op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd. Ze mogen niet worden gebruikt zonder voorafgaande schriftelijke toelating van DVL Consult, behalve om de producten of diensten van de ondernemingen te identificeren.

Alle berichten die u naar deze website stuurt vallen binnen de regels van het privacybeleid van deze site. DVL Consult is vrij om de inhoud van deze berichten, met inbegrip van idee├źn, technieken of erin vermelde kennis van zaken, te gebruiken voor de finaliteiten zoals bepaald in ons privacybeleid.

Degene die via deze website of anderszins naar DVL Consult berichten stuurt, blijft verantwoordelijk voor de inhoud en de informatie erin, met inbegrip van de waarheid en de nauwkeurigheid ervan.

Deze website wordt verschaft als een dienst aan de bezoekers ervan. DVL Consult behoudt zich het recht voor om, te allen tijde en voor om het even welke reden, de inhoud van deze site te verwijderen, te wijzigen of aan te vullen zonder kennisgeving aan om het even wie.

U kunt ons contacteren met behulp van contactgegevens onderaan op elke webpagina.

Ondernemingsnummer: BE 0448 342 314

menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x